Hoe werkt DoeHetZelfMakelaar?

Hoe werkt het?

Hoe werkt DoeHetZelfMakelaar

Hoe werkt deze website? Wat kan ik hier verwachten? Bovendien van wie is de site? Soms heb je een makelaar nodig. Maar soms kan je het ook zelf, dan ben je doehetzelfmakelaar. Hier vind je alles dat je daarvoor nodig hebt.

De site is gemaakt door ervaren juristen en mensen die begrijpen hoe je zaken doet. De informatie is helemaal gratis! Geld verdienen wij aan aanvullende diensten. Zoals aan de contracten. DoeHetZelfMakelaar is een website van BV Notarian.

Contract

Maak hier zelf je koopcontract of huurcontract. Zorg dat alles juridisch waterdicht geregeld is met onze beproefde contracten. Jaren ervaring en modellen van ervaren juristen staan hier tot jouw beschikking. Voor een relatief laag bedrag leg je de transactie van toch vaak enkele duizenden euro’s vast. Voorkom onaangename verassingen in de toekomst.

Voor makelaars

Maak een profiel aan op onze site. Hierdoor heb je een perfecte presentatie voor potentiële klanten. Maar tegelijk heb je de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze jouw aanbod hier op de site te plaatsen. Wij zoeken contact met partijen die op een nieuwe manier willen verkopen of kopen.

0
Je winkelwagen