Over ons

Over DoeHetZelfMakelaar

Thumbnail DoeHetZelfMakelaar

DoeHetZelfMakelaar wil jou helpen met het zelf kopen, verkopen of verhuren. Wij bieden je alle informatie die je daarvoor nodig hebt. Stappenplannen, uitleg, contracten en vraag en aanbod. Wij denken dat jij het meestal gewoon zelf kan doen. Zonder dure adviseurs, juristen en andere partijen die een graantje mee willen pikken. Denken wij dat het onverstandig is om het zelf te doen, dan zullen we dat ook zeker duidelijk vermelden.

Alles behalve woningen

Wij ondersteunen alle transacties, behalve woningen. Daar zijn al voldoende andere plekken voor om je te helpen.

Compliment of klacht?

Wij hopen dat je een goede ervaring hebt met ons. Als dat zo is en je wilt een compliment daarover kwijt, heel graag. Aanbevelingen zijn onze beste manier om klanten te werven. Is er iets niet goed gegaan, dan horen we dat ook graag. Afhankelijk van bij wie en hoe erg het is misgegaan heb je verschillende opties. We hebben voor de duidelijkheid een complimenten en klachtenregeling opgesteld. Die helpt je verder.

Contact met DoeHetZelfMakelaar

We staan altijd voor je klaar. Kom met ons in contact: telefonisch, of via WhatsApp, via SMS, via Facebook, of via de mail. Veel vragen zijn trouwens al beantwoord op onze site, in de rubriek Vraag de Makelaar, of in het Woordenboek.

Samenwerking

Wil je met ons samenwerken? Dat kan altijd. Wij hebben nog duizenden ideeën en plannen. Samenwerking met andere partijen is daarbij een mogelijkheid om sneller te groeien. Dat kan met partijen in de makelaarswereld of juist uit een heel andere hoek.

Geschiedenis

Doehetzelfnotaris

DoeHetZelfMakelaar is voortgekomen uit DoeHetZelfNotaris.nl, de online notarisdienst die al sinds 2009 actief is. De jarenlange ervaring met het ondersteunen van duizenden consumenten en bedrijven staat garant voor een perfecte ervaring.

0
Je winkelwagen